ServerNinja maakt beheer beheersbaar.

ServerNinja is in te zetten voor het beheer van Linux server- en desktopsystemen. Of het nu gaat om een LAMP, cPanel of DirectAdmin omgeving, ServerNinja kan jou van dienst zijn. Ook wanneer Linux als desktop ingezet wordt kan ServerNinja het beheer op zich nemen. Of het nu gaat om Ubuntu (of gelijke) of CentOS (of gelijke) dekstop omgevingen, ik kan je van dienst zijn. Naast beheer is ook inrichten één van de vele mogelijkheden.

Niet alle software draait alleen onder Windows, er zijn vaak ook (betere) alternatieven voor het gebruik onder Linux. Naast een flinke kostenbesparing qua licenties, is Linux ook veel minder gevoelig voor virussen. Door de goede grafische schil is het, mits goed ingericht, voor veel mensen maar een kleine stap om over te schakelen op Linux.

Ook op het gebied van netwerkbeheer kan ServerNinja veel voor je betekenen. Of het nu gaat om een netwerkmigratie, uitbreiding of het vervangen van hardware, het ligt allemaal binnen de mogelijkheden. Ook een nieuwe ruimte bekabelen, bekabeling vervangen is iets dat door ServerNinja uitgevoerd kan worden.